donderdag 17 oktober 2019

Nieuwpoort dag 4

Vandaag was een prachtige zonnige dag. We zijn op dagtocht geweest en hebben in totaal 13 km gestapt! En alle kikkertjes en krekels hebben dat enthousiast en zonder klagen gedaan! Wij zijn echt fier op hen 👍🏻😊

Wat we allemaal beleefd hebben? Een leuke fotozoektocht bracht ons van Nieuwpoort bad naar Nieuwpoort stad. We zagen onderweg veel vogels en in de verte lagen 12 zeehondjes te rusten. We bekeken ze op een uitzichtpost met een verrekijker. Daarna hebben we in het zonnetje onze picnic opgegeten en in een speeltuin gespeeld. Dan bezochten we de vismijn. De juffen en meester kochten garnalen en die hebben we gepeld en geproefd. Mmmmm! Dan gingen we verder naar het monument van Albert 1 en de ganzenpoot. We maakten nog een omwegje naar het beeld van de heks Jeanne Panne en dan beslisten we om de hele weg terug toch nog te voet te doen in plaats van met de kusttram. Gelukkig maar, want de zeehondjes van deze morgen waren nu in het water aan het spelen en kwamen altijd maar dichterbij! We hebben echt genoten van deze gratis zeehondenshow.
Na het avondeten hebben we nog een beetje gespeeld, en nu is het bedtijd. Ik denk dat ze allemaal lekker zullen slapen na deze dag! Tot morgen!

 














Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.